FAQ

Vind al je antwoorden Hier

Voor hoeveel personen is de Tikal Temple geschikt?

Deze Escape room is bedoelt voor minimaal twee en maximaal zes personen. Voor twee personen zal het een hele klus worden om alles op te lossen en op tijd uit de kamer te ontsnappen. Maar wie niet waagt…

Voor wie is de escape room geschikt?

Voor iedereen die van een beetje logisch denken en zoeken houdt. Een escape room ervaring is een ideaal groepsuitje, voor familie, vrienden, collega’s, sportverenigingen, studenten, toeristen, vrijgezellen. Leuk als vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit!

Wat als mijn groep groter is dan 6 personen?

In het geval van een grotere groep kun je de Escape room twee keer na elkaar spelen. Ook kunnen we voor grotere groepen een alternatief programma aanbieden waarbij de Escape room een onderdeel van het programma vormt. Mail ons voor meer informatie: info@escapeadventures.nl

Is er parkeergelegenheid?

Niet voor de deur, maar wel in de buurt. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vind je bij Qpark Cabergerweg op 50m afstand van Escape Adventures. Qpark Sphinxterrein ligt op 100m.

Wat zijn de openingstijden?

Escape Adventures is zeven dagen per week geopend. Reserveren is eenvoudig. Dit doe je op de website via de reserveringsbutton. De nog beschikbare tijden worden duidelijk aangegeven in de agenda.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

De tijd die vermeld staat in je bevestiging email is de aanvangstijd van het spel. Het is verplicht om een kwartier voor aanvang van je escape-avontuur aanwezig te zijn. Je krijgt een korte uitleg over de Escape room en je kunt je persoonlijke eigendommen veilig opbergen. Te laat komen gaat van je eigen speeltijd af, dus het is echt belangrijk, ook voor je eigen plezier, om op tijd te zijn.

We hebben van te voren al wat gefeest en wat gedronken. Is dat een probleem?

Ja! Iedereen die gedronken heeft of drugs heeft gebruikt wordt geweigerd! Er vindt geen restitutie plaats.

Wat als ik buiten de reguliere openingstijden wil boeken?

Dit kan onder bepaalde voorwaarden. Neem contact op met om de mogelijkheden te bespreken via info@escapeadventures.nl

Is de Tikal Temple geschikt voor kinderen?

We hanteren een leeftijdsgrens van 16 jaar omdat we denken dat de Escape room van Escape Adventures Maastricht voor jongere kinderen niet geschikt is.

Ik hou niet zo van spelletjes, is het dan wel iets voor mij?

Dit is geen spelletje maar een avontuur, een belevenis! Niet voor niets is het spelen van een escape room in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de meest geboekte attracties van Nederland. Het is uitdagend, spannend, humoristisch en vooral een geweldige ervaring om als groep mee te maken.

Is de Escape room ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Helaas niet. De Escape room bevindt zich in de kelder van een oud gebouw waar geen lift is. Bovendien is de ruimte in de Escape room te klein om met een rolstoel in te manoeuvreren.

Is escape room gevaarlijk of eng?

Nee, dat is een veel voorkomend misverstand. Het is ten alle tijden de bedoeling dat je plezier hebt. De spanning zit hem vooral in de race tegen de klok die het spel is en in een aantal onverwachte gebeurtenissen. Die staan in teken van het verhaal en de beleving. Elke goede Escape room heeft een thema. Alleen als het thema ‘horror’ is, mag je iets engs verwachten. Dat is bij Escape Adventures (nog) niet het geval.

Hoe lang duurt de TikalTemple?

Het spel in de Escape room duurt een uur, maar trek toch maar twee uur voor uit. Je moet minimaal 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Omdat de ervaring leert dat men na afloop even blijft napraten kom je snel aan de twee uur.

Kan ik naar het toilet tijdens het spel?

Nee, daarvoor heb je geen tijd. Bovendien is in de kamer geen toilet en je zit opgesloten, dat is immers het hele idee. Er zijn wel toiletten bij de Brandweerkantine, dus we raden je aan van te voren te gaan indien nodig.