Zakelijk Teambuilding

Een nieuwe vorm
van Zakelijke Team
building

Wil je meer uit je team halen? Of wil je beter weten wat je hebt aan je mensen? In een Escape room of Escape roomgame zie je in een kort tijdsbestek wie welke rol op zich neemt.

De spelers staan onder een plezierige druk, er moet een oplossing komen. Vaak kun je dan zien welke kwaliteiten mensen hebben, en die er op kantoor niet altijd uitkomen. Neemt iemand de leiding? Kan er iemand out-of-the-box denken? Allemaal zaken die in een werksituatie van belang kunnen zijn. Ook voor recruitment is dit een zeer geschikt middel.

De beide Escape rooms van Escape Adventures kunnen dit bieden. Maar wat heb je aan dit inzicht als je er niets mee kunt. Echte zakelijk teambuilding geeft wat mee aan het team en de individuele werknemers. Deze extra service kan Escape Adventures ook bieden.

Op verzoek kan een gekwalificeerde gespreksleider, met veel ervaring in de gezondheidszorg mee kijken. Van te voren wordt met deze begeleider een gesprek gevoerd over de doelen van deze professionele teambuilding. De begeleider kijkt mee, en voert daarna een groepsgesprek, met de conclusies die opgevallen zijn bij het spelen van de Escape rooms. Deze conclusies worden in een korte analyse ook toegestuurd.

Interessant??
Bel ons +31 6 41 47 17 81   of stuur ons een Email.
Een avontuur voor iedere smaak

Onze games zijn perfect voor

Vrienden & Familie

Beleef het spannende avontuur met je familie en vrienden!

Hobby Detectieven

Je bent zelf een hobbydetective of hebt een heel bijzonder idee voor je date.

Trendsetters

Ervaar nieuwe uitdagingen

Teambuilding

Bedrijfsevenement om de teamgeest in uw bedrijf op te bouwen.

Parkeergelegenheid op 150m: Qpark Cabergerweg of Qpark Sphinxterrein

Vlakbij Centrum Maastricht, 250 m van het Vrijthof